Eventteamet hos MESSE C er meget mere end en sparringspartner. Vi ikke bare planlægger events for vores kunder, vi skaber også rammerne via visionære og nyskabende tanker og ideer. Vi hjælper ikke blot med at bygge dit event op, vi hjælper dig også under afviklingen, så du kan læne dig tilbage og nyde festen.

Som eventbureau for vores kunder er vi med hele vejen. Lige fra idéproces til afvikling. Vi er meget mere end en sparringspartner. Vi er din højre hånd. Med os ombord kan du være helt tryg.


Book dit event!

Elke Preisler 
Event- og marketingchef

” Alle kan lave events, men ikke alle kan lave events der skaber værdi helt ind i hjertet på dine gæster med en rød tråd så de aldrig glemmer det…”

Ring + 45 22 33 39 55 


Lokation lokation lokation

Med 33.000 kvm under samme tag har vi faciliteterne til at rumme langt de fleste arrangementer. At vi er placeret i hjertet af Danmark, og 80% af befolkningen af samme årsag kan nå os indenfor to timers kørsel er bare et ekstra plus.

Vi er eksperter i at forvandle rå kvadratmeter til balsale, bootcamps, Street Food områder, a walk down Memorylane og meget andet. Faktisk er der ingen begrænsninger - vi kan skabe lige netop det univers, du ønsker.

Se eventlokaler her

Har du allerede et eventbureau koblet på?

Vi arbejder altid tæt sammen med Danmarks dygtige eventbureauer. Vi har en know how, der gør det meget enkelt at supportere dem under hele forløbet.

Sidder du som eventbureau og mangler den helt rigtige eventlokation, så stiller vi genre vores 33.000 rå kvadratmeter til rådighed. Da vi selv fungerer som eventbureau, fungerer vi som en helt naturlig sparringspartner for dig.

Kontakt os og hør mere

Jubilæum


Runder din virksomhed et skarpt hjørne?

Dét skal da fejres! Vi hjælper dig med at skabe de helt rigtige rammer omkring jeres jubilæumsfest. Det er en helt særlig fejring, hvor man får lov til at hylde den succes, det kræver at holde gang i en virksomhed i 10, 30 måske endda 100 år! Som dit eventbureau hjælper vi dig med at tænke de store tanker, så dit jubilæum bliver noget helt ud over det sædvanlige.

Ib Andresen Industri - 50 års jubilæum

I billedgalleriet herunder kan du se, hvordan vi forvandlede vores rå betonhal til en walk down memorylane, festsal og Street Food-område til Ib Andresen Industri's 50 års jubilæum. Gæsterne kunne opleve nostalgi i lange baner, når de trådte ind i hallen. Rejsen startede naturligvis det år, Ib Andresen Industri startede, og fortsatte så hele vejen op til i dag. Gæsterne kunne hilse på selveste Elvis Presley, diskopigen fra 80'erne eller den første dansker i rummet.

Læs hele casen her

Sommerfest


Sommerfest med tørvejrs-garanti

Danmark er et dejligt land. Men... Man kan aldrig vide sig helt sikker på vejret. I MESSE C kan du afholde sommerfest, og vi garanterer tørvejr! 

Vores rå haller kan nemlig transformeres til en fantastisk sommerfest med palmer, græs, sand, vand.. Hvad end du drømmer om.

Skal din sommerfest emme af festival stemning?

Sommer = festival. Festivaller er et hit, og de fleste elsker den løsslupne stemning, diverse madboder og øl serveret fra fadølsanlæg.

MESSE C gør det muligt. Hos os kan du invitere medarbejdere, kolleger, kunder, samarbejdspartnere osv. med til en helt særlig oplevelse. Festivalpladsen er bygget op, når I kommer.

Se herunder hvordan vi forvanlede vores hal til en festivalsplads for T Hansen, i forbindelse med deres 25 års jubilæum. Festen blev afholdt i januar måned, men indenfor i MESSE C's varme rammer, føltes det som sommer for en stund.

Se hele casen her

JulefrokostJulefrokost for alle

Står du for planlægningen af årets julefrokost? Det vil vi gerne hjælpe dig med. Det er alfrig hverken for tidligt eller for sent at komme i gang.

Julefrokoster kan være casual, fancy, traditionelle eller moderne. I MESSE C siger vi, at alt kan lade sig gøre.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din julefrokost. Så lover vi at overraske dig.

Kontakt os her

ProduktpræsentationSkal dine produkter vises frem - med stil?

Vi har 100 års erfaring med at lave messer, og ved derfor en ting eller to om, hvordan man fremviser sine produkter på en helt særlig måde. At skulle fremvise de nyeste produkter eller ny teknologi kræver, at rammerne understøtter det på fineste vis. Ingen produktpræsentation er ens og lad os endelig inspirere dig med et par af de cases, vi har lavet tidligere.