STENHØJ GRUPPEN er en dansk familieejet virksomhed der blev grundlagt i 1917 og har i dag udviklet sig til en af verdens førende leverandører af produkter og ydelser til især det automotive eftermarked.

MESSE C fik fornøjelsen af at skabe et kundearrangement og en fest fra A til Z og føre både kunder og medarbejdere gennem en rejse på 100 år, i et Stenhøj univers med masser af fede biler, Stenhøjs produkter, og highlights fra alle årti – for at ende i 2017 med streetfood, foredrag, festmiddag og underholdning.

Personligt forbinder jeg MESSSE C med udstillinger og meget store lokaler - men efter et par møder med et yderst veloplagt og velforberedt team fra MESSE C, var jeg ikke i tvivl om hvorvidt MESSE C kunne løfte opgaven med at skabe rammerne (omdanne store lokaler til hyggelige rum med atmosfære).

- Jeg selv havde fornøjelsen at deltage i MESSE C’s egen fejring af et jubilæum, og vidste derfor at de nok skulle skabe rammerne og ”hygge effekten”.

Under hele forløbet har teamet fra MESSE C været på bolden - og været en utrolig idégenerator og bare har fået tingene til at ske..

Vi etablerede en ”Memorylane” som for hvert år ti, skildrede dette årtis highlights.

Efterfølgende her vi fået stor ros fra rigtig mange at de deltagende begge dage. Det var en super god måde at vise vores og tidens rejse /historie.

Alt spillede takket være en helt fantastisk seriøs indsats fra teamet.

 

Dagen med samarbejdspartnerne bød på oplæg og foredrag – afslutningsvis med nutidens trend ”street food”- meget vellykket med 4 boder med mad fra forskellige steder i verden.

 

Festen for vore egne medarbejdere forløb helt fantastisk, vi lavede et dinnershow, med underholdning hele aftenen afslutningsvis med dans. Hen over sådan et par dage er der selvfølgelig flere refleksioner, man gør sig.

Bare for at nævne et par stykker:

Maden og serveringen kunne ikke køre bedre - god mad varmt og tallerken serveret

Lys opsætningen – helt igennem professionelt dejlig hyggeligt

Lokale opsætning – helt igennem holdt i den ånd vi var der for, samt godt sat op med effekter fra vores industri

Lyd opsætning- lydfolkene var fremragende. I et set up som vores kunne lyden have ødelagt festen - stor respekt for lyd teamet

Medarbejder teamet var på bolden hele tiden, og de var tilstede under hele arrangementet de to dage, så jeg kan kun takke MESSE C for en fantastisk indsats.”

 

Direktør Søren Madsen, STENHØJ GRUPPEN