K.W. Bruun Import A/S ønskede et setup hvor deres kunder kunne komme og blive introduceret til årets nyheder og blive inspireret.

Behovet lød på et plenum lokale, stande til hver enkelt udstiller, område til frokost og en sammenhæng mellem disse så det stramme tidsprogram ikke blev forsinket.

Vi byggede derfor 22 lukkede stande op for at skabe rum i rummet. Her blev dagens deltagere ført igennem dagens program ved de forskellige stande og leverandører. I midten var der bygget streetfood område op med loungemiljøer, træer, hygge og lækker mad. For at blive i street-tankegangen var der vejtæppe, som banede vejen gennem hallen forbi de respektive stande.

Steen Burchardt, Market Manager for K.W. Bruun Import A/S og hovedansvarlig for K.W.Brunn Partner expo om arrangementet:

Tusinde tak for en super flot og velkoordineret messe, KWB Partner EXPO 2018. Alt klappede og vi er under såvel planlægning, opbygning og afvikling, blevet mødt af top-professionalisme, venlighed og ikke mindst et yderst serviceminded personale hos MESSE C.

Vi har fået mange tilkendegivelser på lækker mad (specielt gourmet hotdogs’ne var et stort hit  – hertil har I skabt nogle super hyggelige rammer, der medvirkede til den gode stemning og dermed en fantastisk messe.

Endnu engang tak for et godt samarbejde – det har været en fornøjelse (vi håber, at vi snart får et nyt arrangement i kalenderen).