Medarbejderdag i festivalsetting - med alt det indebærer


Kop & Kande valgte at afholde deres årlige medarbejderdag her i MESSE C. Vi skabte en stor festivalplads med alt, hvad der hører til temaet og med fokus på detaljerne. Der var bl.a. vagter der tog imod gæsterne og lukkede dem ind på pladsen, ganske som en "rigtig" festival.

Der blev i løbet af dagen dystet i hold ved forskellige workshops alle med udgangspunkt i Kop & Kandes produkter.

Her blev der blandt andet konkurreret i at lave og dekorere de flotteste kager, pakke gaver ind med grillhandsker på, lave suppe i powerblendere, mixe drinks, lave pandekager over bål og meget mere.

Maden blev serveret fra streetfood boder og underholdningen bestod af kreative film indslag fra butikkerne samt et fint besøg af Jan Hellesøe.
Koncernmedarbejderdag
Storytelling, underholdning og fest
Festivalkoncept
Kodeord: Kop og Kande stemning

Elke Preisler

Event/Marketingchef
Mød hende her

"Succesen ligger i detaljen og dem har MESSE C styr på. Udover nogle positive og glade hjælpere på dagen, så var hallen pyntet lækkert og sjovt op og ”lugtede” langt væk af Kop & Kande samtidigt. Så reelt følte medarbejderne at de trådte ind på en Kop & Kande-festivalplads, og levede hele dagen i universet.

Tilbagemeldingerne på arrangementet har været overvældende og folk har været ekstremt positive og glade.

Derfor er vi meget glade og tilfredse med samarbejdet med MESSE C, og er bestemt ikke afvisende overfor at vende tilbage en anden gang".

Peter Rønn adm. direktør Kop & KandeDet er altid en process at nå frem til et succesfuldt resultat og det er ofte et samarbejde, som skaber den bedste oplevelse for de gæster, som kommer til eventet.

Peter Rønn, adm. direktør Kop og Kande


"Kop & Kande afholder hvert andet år en medarbejderdag for medarbejderne i vores butikker. Vi samles i uformelle rammer hvor vi hygger, konkurrerer, griner og dyrker vores virksomhedskultur. Medarbejderdagen er vigtig for kæden.

 Derfor er vi krævende og ambitiøse i vores valg af samarbejdspartner. I år lavede vi et festival-tema baseret på en ide fra MESSE C. Vi fortalte om vores tanker i forbindelse med oplægget, herunder at vi gerne ville have specielle produktgrupper aktiveret på en sjov måde i øvelserne.

MESSE C greb ideerne og vendte løbende tilbage med ideer og forslag. Under hele processen var MESSE C positive og imødekommende overfor vores skæve ideer og input, hvilket betød at vi fik et meget spændende slutprodukt stablet på benene".

Billedgalleri fra Kop og Kandes medarbejderdag