LM Windpower plejede at holde julefrokost på et hotel i en restaurant, væk fra andre gæster. Men der har aldrig været et koncept bundet op på julefrokosten.

Det ændrede vi på. 

Opgaven bestod i at lave en julefrokost, som var anderledes end dem de plejede at have. Derfor byggede vi det hyggeligste julemarkeds-setup i det store festområde, som vi skabte til lejligheden i en af vores haller.

Området blev fyldt med grantræer, pyntet med lyskæder i loftet, bordene var dækket op med rød/hvidternede duge og loungeområderne var fyldt med julepynt.

Det hyggelige område var omkranset af træboder, hvor maden skulle serveres fra og i gløgg-boden var der pyntet ekstra op med tyske honninghjerter.

Hvis du ikke var i julestemning, når du kom til MESSE C, så kom du det øjeblikkeligt, når du kom ind i hallen.

Vi vil helt bestemt overveje meget alvorligt at henlægge vores julefrokost, og gerne også andre arrangementer, til MESSE C fremover og kan varmt anbefale andre at gøre det samme.

Vi var i alt 170 personer og tilbagemeldinger fra alle deltagere var udelukkende positive!

Mette Kragholm, Koordinator, LM Windpower

Menu’en bestod selvfølgelig af julemad, men vores kokke elsker at tænke kreativt, så vores gæster får en madoplevelse, de sjældent glemmer.

Og denne aften serverede vi en nyfortolkning af julemaden, vores helt egen jule-streetfood, som kan betegnes som klassisk julemad med et urbant og moderne twist

Dermed var der lagt op til den bedste julefrokost og til en god fest hører sig leg og sjove aktiviteter til, i hvert fald i MESSE C. For er der noget, der bringer kollegaer sammen, så er det leg og spil.

Derfor var der linet op til dåsekast og beer-pong og gæsterne kunne også vise deres færdigheder i at pakke gaver ind iført grillhandsker…det er ikke så let endda.

Ud over at maden var fortræffelig - en skøn blanding af traditionel julemad med et moderne twist – så var også aktiviteterne helt i top.

Men vigtigst af alt så var det lykkedes MesseC at skabe et super hyggeligt julemiljø i de ellers så store og kolde messehaller, så man allerede ved ankomsten fik en fornemmelse af hygge og varme og en atmosfære, man havde lyst til at tilbringe masser af tid i.

Mette Kragholm, Koordinator, LM Windpower

En del af opgaven omkring julefrokosten var at festen skulle bringe folk sammen, skabe julehygge og en stemning, som de ikke har fået tidligere.

Det var en af grundene til, at vi valgte at lave et jule-streetfood setup. Streetfood til virksomhedsfest er en virkelig god måde at få kollegaer til at tale sammen, fordi de forskellige retter skaber et naturligt samtalepunkt.

Samtidig er man ikke bænket til sin plads i flere timer, men skal rundt og smage på nogle forskellige lækkerier og det giver en dejlig dynamik under selv middagen.

Vi valgte også streetfood setup’et fordi man i juleperioden, traditionelt set, får masser af klassisk julemad, og en julefrokost er da heller ikke en julefrokost ud.

Derfor lavede vores kokke en helt ny fortolkning af julemaden, som både var klassisk og moderne og ved at servere den som streetfood, kunne alle selv sammensætte deres egen julemeu.

Se billeder af det hyggelige julefrokost-setup

Står du for at koordinere og afholde virksomhedens julefest og mangler du kontakt til dem, som kan løfte opgaven sammen med dig?

- Så er du havnet det rigtige sted.

Vores event-team skaber mindeværdige fester, for en række af landets største virksomheder og vi kan hjælpe dig med at sætte scenen til den fedeste julefrokost.

Kontakt Elke Preisler for at arrangere den fedeste sommerfest

Elke Preisler

Event- og
marketingchef

ep@messec.dk

+45 2233 3955

VIL DU KONTAKTES?