JULEFEST I JAGTSTUEN
- FOKUS PÅ HYGGE, AKTIVITETER OG DEN GODE JULEMAD 

LM Windpowers årlige julefrokost holdes hos Messe C. Opgaven bestod i at lave en julefrokost, der ikke associerede gæsterne med en traditionel julefrokost. Derfor byggede vi en rigtig mancave, i form af en jagtstue med alt hvad det indeholder, i den ene af vores restauranter.

Området blev fyldt med træer, pyntet med lyskæder i loftet, bordene fremstod rå og loungeområderne var skabt af chesterfield sofaer, omkredset af hjorte, ørne og bjørne i virkelig størrelse.

I den anden restaurant var der dækket fint op til spisning, søjlerne var svøbt i granguirlander, store juletræer badet i lys spredte en duft af gran og et levende julelandskab tog udgangspunkt fra scenen.

Arrangør: LM Windpower
Hvor: MESSE C’s restauranter
Antal: 100

ÆGTE HYGGE, SJOVE AKTIVITETER OG DEN GODE JULEMAD


Efter ankomst til Messe C startede aftenen med underholdning fra specialklassen i vores konferencelokaler, og humøret var dermed i top, lige fra start. Selv om der ikke var tale om den traditionelle model for en julefrokost, var gæsterne ikke i tvivl om hvilken højtid der stod for døren da de blev præsenteret for maden.

Menu’en bestod selvfølgelig af julemad, dog spicet op og serveret som sharefood. Her serveres maden delikat i fade på bordet, så der er ingen, der skal ”rende” som ved en buffet. Tværtimod kan man koncentrere sig om at dele og nyde maden sammen.Der opstår en helt særlig stemning omkring sådan et bord. Man har et inspirerende fællesskab omkring maden, hvor man kommer med tips til hinanden om, hvad man ikke bør gå glip af på bordet

"DRABELIGE DUELLER" I JAGTSTUEN


Efter desserten og at de sidste mandelgaver var uddelt var tid til sjov og ballade. Derfor var jagtstuen fyldt med diverse aktiviteter, der skulle duelleres i.

Der blev skudt med bue og pil efter diverse mål, jagtsimulatoren blev ivrigt brugt og drabelige kampe udspillede sig henover bordfodboldbordet. I lokalet mellem spiserestauranten og jagtstuen, spillede dj’en op til dans, som varede helt til slutningen på en fantastisk og anderledes julefrokost.

 

 

Start rejsen mod en fantastisk julefest i dag - Kontakt Elke Preisler

Elke Preisler

Event- og marketingchef

22 33 39 55 // ep@messec.dk


Det er en fornøjelse at stå i spidsen for et eventteam som har hjertet med i alt det, vi gør og netop det – gør en forskel. Vi brænder for at skabe værdi, og gør det med så meget passion, at det kan mærkes blandt alle vores kunder og deres gæster.