50 år er laaang tid, hvad husker man når man kigger tilbage ? Vi ønskede at vækker alle sanser i en rejse gennem tiden med en fornemmelse af selv at være der. En tur ned af ”Memory Lane” som starter i 1967 med et levende Elvis univers, mormors kolonihavehus, Hippie-tiden, disco og munder ud i EM i fodbold, Vild med Dans, selfie-kulturen, den første dansker i rummet og en oplevelse af den teknologiske udvikling, krydret med skuespillere som agerede levende mannequin-dukker, der var en del af universet og sanseoplevelsen. I loftet hang tøj fra alle årti, og også her blev man mindet om hvilken rejse, 50 år er.

Gæsterne trådte til sidst ind i 2017 i et råt og spændende Street Food univers, hvor der duftede af mad fra hele verdenen, samt et virtual reality univers med et virtuelt besøg i virksomheden. Alt dette krydret med foredrag og et kig ind i fremtiden – hvordan ser det ud de næste 50 år.

Dagen efter fik medarbejderne og deres bedre halvdel samme oplevelse gennem tiden, men nu var Street Food-universet bygget om til stor festsal, med loungeområder. Her skabte Copenhagen Drummers, Jan Gintberg og The Antonelli Orchestra en feststemning til de forventningsfulde fremmødte gæster.

Det var 2 fantastiske dage i selskab med Ib Andresen Industri, som var stolte over at kunne fejre et halvt århundrede sammen med både kunder og medarbejdere.

Vi ville fejre vores 50 års jubilæum med to store arrangementer. Ét for vores kunder, leverandører og forretningsforbindelser og ét for vores medarbejdere. 

Arrangementerne skulle både kaste et blik tilbage på de fantastiske år, som virksomheden har bag sig og samtidigt vise, at vi i dag står stærkere end nogensinde - klar til fremtiden.

Det lykkedes for MESSE C at ramme plet! Efter arrangementerne var alle bekendt med vores imponerende historie og ingen var i tvivl om, at vores stolte traditioner med innovative løsninger i en verden af stål ville blive videreført på vores fortsatte rejse."

 

Ser man tilbage på 50 begivenhedsrige år, vil nostalgien indfinde sig. Vi skabte rammerne for netop det med en gåtur ned ad Memory Lane. En tur som startede tilbage i 1960’er med et levende Elvis univers, og herfra var essensen af 50 år omlagt til 50 meters pyntet messehal.

Turen op gennem årtierne tog os med til mormors kolonihavehus, hippietiden, disco, EM ’92, Vild med Dans, selfie-kulturen, den første dansker i rummet og et kig på den teknologiske udvikling. Historien blev bragt til live af skuespillere som udfoldede sig som levende mannequin-dukker. På rejsen kunne gæsterne også se rekvisitter fra Ib Andresen Industri, som alle var placeret der i historien, hvor de havde deres plads. I loftet hang der også tøj fra alle årtier.

Ved tidsrejsens ende, trådte gæsterne ind i nuet, hvor virtual reality og et spændende, råt Street Food-univers med mad fra hele verdenen gav plads til at hilse på alle gæster og netværke på kryds og tværs. Som afslutning krydredes hele arrangementet med to foredrag om ledelse og fremtiden.

Dagen efter gik medarbejderne turen op ad Memory Lane. På den anden side, blev de mødt af et kæmpe festområde, som havde erstattet Street Food og foredragsområdet fra dagen før. Her skabte Copenhagen Drummers, Jan Gintberg og The Antonelli Orchestra en feststemning til de forventningsfulde fremmødte gæster.