HUSKER DU 1948, 1958 OG 1968?

Det var nemlig præcist de år, som hele festen drejede sig om. De medlemmer som havde meldt sig ind i 1948, 1958 og 1968 havde 3F inviteret til en hyggelig fest med god underholdning og lækker med. Det blev en dag som ingen vil glemme. Minder væltede frem, historier blev fortalt og venskaber genoplivet og nye indgået. 

 

Glemmer du…så husker jeg…

For at huske på, hvad disse år bød på især for arbejderklassen lavede vi en helt speciel memorylane for 3F’s medlemmer.

Vi lavede stemningsfyldte universer fra 1948, 1958 og 1968 og levende "manneqin-dukker", som satte rammerne med sang, flower power kram og en lille en til ganen.

Der blev bygget en smedje op med slagbænke, værktøj og brosten på gulvet. De to gæve smede sang sange fra en svunden tid - En hyggelig bar med autentisk materiel og ikke mindst Tuborg. Den lyttende barmutter skænkede en lille skarp til turen videre ned af memorylane. I 1968 var der kærlighed og kram for alle pengene. Vores søde flowerpower pige sang sig ind i hjerterne med sangen ”Tag med ud og fisk” og gav varme kram og smil. Arbejdermuseet i København havde en udstilling omkring pensionshistorien – hvad kom vi fra og hvor er vi nu. De lånte os materiale, herud skabte vi et miljø og displayløsninger til at fortælle historien.