MESSE C i en COVID-19 tid

Vi kan næsten ikke vente på at slå dørene op så huset igen summer af gæster. Derfor har vi allerede nu, inden vi må samle så mange, lavet en række tiltag, så du trygt kan færdes i MESSE C - også når vi er rigtig mange samlet.

 

Fokus på tryghed og sikkerhed

Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer bliver efterlevet, men vi har også set på, hvad vi yderligere kan bidrage med for at højne tryghed og sikkerhed for gæster og personale.

 

Vi har gennemgået ankomst, velkomst, lokaler, fællesarealer, rengøring og hvordan vi serverer mad og drikke.

 

Hele huset og alle processer er gennemgået for, hvordan vi optimerer i forhold til at skabe så trygge rammer for vores gæster som overhovedet muligt.

 

Livestreaming af møder, foredrag og meget mere

En udfordring, den nye virkelighed giver os, er ikke at kunne huse så mange gæster ad gangen, som vi er vant til.

 

Derfor tilbyder MESSE C nu livestreaming af møder, generalforsamlinger, foredrag m.m. Således behøver ikke alle mødegæster deltage fysisk, men kan deltage hjemme fra via vores HD stream.

 

Takket være teknologi og vores state-of-the-art udstyr, er det nu muligt at holde spændende og engagerende møder via vores live-stream.

Det er stadig muligt at tænke stort. Bare du har plads nok! - Det har MESSE C 

Vi har gennemgået ankomst, velkomst, lokaler, fællesarealer, rengøring og hvordan vi serverer mad og drikke.Hele huset og alle processer er gennemgået for, hvordan vi optimerer i forhold til at skabe så trygge rammer for vores gæster, som overhovedet muligt. 

 

Selv når vi følger højest standard og beregner anbefalede kvm pr. gæst, har vi mulighed for flere besøgende end de fleste i vores 4 haller.

 

Med digital ind- og udgangskontrol sikrer vi, at maks kapaciteten overholdes og ved at sælge billetter som timeslots, kan besøgsskaren på en messe eller et lagersalg udskiftes flere gange.

I forbindelse med genåbningen og tilbagevendelse til hverdagen har MESSE C indført følgende tiltag for at sikre både gæster og medarbejdere.

Sikkerhedsafstand mellem alle siddepladser i huset i følge myndighedernes anbefalinger

Ekstra rengøring med fokus på overflader med meget berøring

Håndsprit tilgængeligt overalt i huset

Ensretning på gange

Alle måltider serveres portionsanrettet

Isvand i karafler udskiftet med kildevand på flaske

Kaffe og lign. serveres i engangskrus

Mulighed for udlevering af mundbind og handsker

Udluftning af alle lokaler flere gange dagligt

Således skaber vi de tryggeste rammer for vores gæster i MESSE C.

 

Har du spørgsmål eller forespørgsler?

Kontakt da konferenceafdelingen på 75 92 25 66
eller messec@messec.dk