Vi søger en kompetent fagmand, som kan bistå MESSE C’s tekniske chef i rådgivning af vores mangfoldige kunder om sikkerhed, eftersyn, tekniske løsninger med fokus på bæredygtighed og dokumentation over for myndigheder, så gældende lovgivning og standarder overholdes. MESSE C har kunder i alle faggrupper/industrier, og vi arbejder tæt med eventbureauer og professionelle opbygningsfirmaer i at finde løsninger på opstilling af helt unikke set-up på messer, konferencer og events.

Dine hovedansvarsområderne bliver inden for:

  • Sikring og sikkerhed
  • Vores forretningsdrift
  • Flair for det digitale
  • Tegningsarbejde i AutoCAD el.lign.

Du kan f.eks. have erfaring som bygningskonstruktør, maskinmester eller en faglig uddannelse med teoretisk overbygning. Kendskab fra lignende job vil være en stor fordel.

Du formår at delegere og kommunikere, så teknisk afdeling fremstår som et sammentømret team i samspil med resten af organisationen. Som teamplayer bliver du både en aktiv spiller i ledergruppen og værdifuld sparringspartner til direktionen samtidig med, at du skal være i stand til at yde teknisk støtte og spændende kreative løsninger til projektledere på vores mange forskellige typer af arrangementer.

Du er handlekraftig, fleksibel og serviceminded. Som medansvarlig for driften i teknisk afdeling deltager du også i den daglige drift.

Du trives i en meget omskiftelig hverdag med stor travlhed i højsæsonerne forår/efterår – hvor sommer og vinter mere er til planlægning og forberedelse.

Vi tilstræber, at arbejdsdagen skal foregå i et godt arbejdsklima med humor, hjælpsomhed og respekt i en uhøjtidelig atmosfære. Vi er optaget af at give alle gæster en fantastisk oplevelse, så de glæder sig til at komme igen. Det kræver træning, så vi arbejder kontinuerligt på at være Værtens bedste Værter.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med fremtidige personlige og ledelsesmæssige udviklingsmuligheder.

Jobbet vil inddrage både dag-, aften og weekendarbejde.

Frokost-, pensions- og sundhedsordning.
Løn efter kvalifikationer.

Nysgerrig: Send din ansøgning og CV til teknisk chef John Hansen på mail jh@messec.dk.
Få evt. nærmere oplysninger om stillingen på tlf. 4020 5323.

Ansøgningsfrist: 25. januar 2023. Vær opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at tage annoncen af tidligere, hvis vi har de rette kandidater.
Arbejdssted: MESSE C Fredericia http://www.messec.dk.

Tiltrædelsesdato: snarest muligt.