MESSE C får rygstød til at tackle coronatiden


Danmarks tredjestørste messe- og konferencecenter, MESSE C i Fredericia, har fået befæstet det fundament, som skal bære centret igennem coronakrisen og det svigtende forretningsgrundlag, den betyder.

Det skete mandag den 30. november, da Fredericia Byråd besluttede at købe MESSE C’s bygninger og grund til en pris på 62,25 millioner kroner. Fonden MESSE C vil så leje sig ind i bygningerne og i øvrigt fortsætte sit arbejde som hidtil.

- Jeg er ydmyg og taknemmelig over, at Fredericia vil investere i byens store messe- og konferencecenter, men også glad og stolt på vegne af mit dedikerede team. Jeg ser det som en anerkendelse af det arbejde, vi har lavet igennem årene med at arrangere messer, konferencer og events

– og en anerkendelse af, at vores cirka 300.000 gæster årligt betyder meget for byens og Trekantområdets hoteller, restauranter med videre, siger Grete Højgaard, adm. direktør i MESSE C.

Grund til optimisme


 Messecentret er i øjeblikket i coronadvale frem til 1. februar 2021, hvor man forhåbentlig kan vågne op til en mere gunstig fremtidsudsigt i forhold til centrets kerneopgave: At samle mennesker til forretning, viden og oplevelser.

- Belært af erfaringen skal man passe på med at spå om covid-19. Men de nye vacciner giver virkelig grund til optimisme, og takket være byrådets visionære beslutning har vi is i maven, indtil messer, konferencer og events igen kan fylde vores store hus.

Vi vil gøre alt for at komme endnu stærkere tilbage, når samfundets hjul snurrer igen, og dermed kvittere for den tillid, lokalområdet har vist os gennem købet, slutter Grete Højgaard.

Grete Højgaard, Adm. direktør, MESSE C