Fagmessen i Fredericia for husdyrproducenter blev besøgt af 4.583 beslutningstagere inden for landbruget

 

Torsdag aften klokken 17 begyndte de 257 udstillere nedtagningen af standene efter to travle messedage på NutriFair 2019 i MESSE C.

 

Årets messe for husdyrproducenter blev gæstet af i alt 4.583 fagfolk, hvilket ifølge projektleder Jørgen Kronborg hos MESSE C er absolut tilfredsstillende.

 

- NutriFair er i jo skærpet konkurrence hvert andet år, lige som erhvervet i øjeblikket bokser med betydelige usikkerheder omkring blandt andet Brexit, svinepest, foderpriser og noteringer. Ikke desto mindre kan vi i dag runde en virkelig flot og velbesøgt messe af, og jeg har kun lovord til overs for branchens store opbakning, siger Jørgen Kronborg.

 

Han tilføjer, at det udvidede område i Hal D for alvor har etableret sig som en integreret del af messen, lige som bioenergi-temaområdet samme sted har høstet megen anerkendelse. Desuden har de mange faglige indlæg på scenerne været rigtig godt besøgt, oplever Jørgen Kronborg.

- Endelig vil jeg også fremhæve vores fokus i år på FN’s verdensmål og vores insisteren på, at landbruget ikke er problemet, men en del af løsningen i forhold til en bæredygtig fremtid. Den dagsorden har vi fra flere sider fået ros for, fortæller projektlederen.

 

”En professionel messe”

Blandt udstillerne var der også tilfredshed med årets messe:

- Vi er rigtig godt tilfredse. Vi har haft travlt på standen – sidste år gjorde vi op, at hele 15 procent af de besøgende var forbi vores stand, og jeg bliver ikke overrasket, hvis vi matcher det i år, siger Carsten Jensen, salgsdirektør hos grovvareselskabet Brdr. Ewers.

Han roser NutriFair for at være en professionel messe, som bliver besøgt af professionelle mennesker.

 

Virksomheden Washpower fra Thy fik en flyvende start, da de inden klokken 11 onsdag havde solgt to af deres vaskerobotter. 

- Vi oplever, at NutriFair bliver bedre og bedre. Det er meget relevante og interesserede besøgende – blandt andet havde vi år også besøg af en gruppe på 15 svenske landmænd, fortæller eksportsælger Kristian Pedersen. 

 

NutriFair 2020 er allerede lagt i kalenderen – den løber af stablen den 15.-16. januar næste år.