Med 5.784 besøgende blev den niende fagmesse for husdyrproducenter, NutriFair i Fredericia, et tilløbsstykke 

 

Torsdag klokken 17.00 sluttede den niende udgave af NutriFair – fagmessen for husdyrproducenter – efter to meget travle messedage i Fredericia.

Efter slutfløjtet kunne både arrangører og udstillere glæde sig over en vellykket messe med et imponerende flot besøgstal.

 

- Vi lander på 5.784 besøgende, hvilket er det højeste tal nogensinde. Det er 1.200 flere end sidste år og over 700 flere end i 2018, som er det år, vi sammenligner mest med på grund af konkurrencen i de lige år. Det er et fantastisk resultat – og så i et erhverv, hvor bedrifterne langsomt samles på færre hænder. Jeg er rigtig glad på udstillernes og branchens vegne og glad for den opbakning, branchen viser NutriFair, siger Jørgen Kronborg, projektleder i MESSE C Fredericia. 

 

Særligt åbningsdagen onsdag var godt besøgt med 3.016 fagfolk igennem indgangen.

Hos Milcotec, der leverer malkerobotter og andet udstyr til mælkeproducenter, var netop åbningsdagen den travleste nogensinde i de ni år, firmaet har udstillet på NutriFair. 

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger indehaver Gerth Petersen.

 

De rigtige besøgende og god stemning

Et er besøgstallet, noget andet er ”kvaliteten” af de besøgende, betoner marketingchef Anne-Mette Warming Pedersen fra Vilomix Denmark A/S:

- Vi talte om i morges, at selvfølgelig er besøgstallet vigtigt, men det er også kvaliteten, der er afgørende, og den er i top, det er der ingen tvivl om – det er beslutningstagere, der er her, konstaterer hun.

 

Et godt bevis på dette er ifølge marketingchefen, at et tilbud om ”Book et specialistbesøg” på tværs af moderkoncernen Danish Agro har været en stor succes.

- Folk kan tage beslutning om at takke ja til det tilbud her og nu, og vi glæder os til at skulle ud og besøge en masse landmænd de næste uger, siger Anne-Mette Warming Pedersen og tilføjer:

- Det er tydeligt, at især svineproducenterne i øjeblikket har overskud, både mentalt og økonomisk. Vi har mødt en god, opløftet stemning – det har været dejligt at opleve, siger hun.

 

Tilfredshed hos DLG/Vilofoss

Johanne Marie Laursen fra Mosegården A/S kan også berette om en god messe:

- Vi har haft rigtig mange besøgende, særligt onsdag, og en masse gode dialoger omkring produkter og løsninger. De besøgende er fra vores primære målgruppe, og vi har fået en del ordrer i hus samt en lang række emner, som vi skal hjem og følge op på. Så vi er glade – der har været en rigtig god stemning; folk er i godt humør, lyder det fra Johanne Marie Laursen.

 

Samme oplevelse havde Sales Director Peter Rønholt fra DLG/Vilofoss:

- Der er en god stemning i branchen i øjeblikket, og det smitter selvfølgelig også af her. Vi er glade for, som de to dage er forløbet – vi har talt med rigtig mange kunder og har også mødt en række nye kundeemner. Så det har været positivt både her og på vores stand i biogas-området. Vi er glade for vores deltagelse på NutriFair og ser ikke nogen anledning til at lave om på dét, fastslår Peter Rønholt.

 

Fagmessen for husdyrproducenter kan næste år fejre 10-års jubilæum – NutriFair 2021 finder sted den 20.-21. januar 2021.