KONFERENCER, MØDER OG KONGRES MED STIL I MESSE C FREDERICIA

Ud over den fantastiske beliggenhed i hjertet af Danmark, så kan vi noget særligt i MESSE C. Vi er nemlig eksperter i at skabe den der særligt gode stemning, som vi alle gerne vil opleve, uanset om der kommer 6 eller 12.000 gæster. Derudover går vi den ekstra mil for vores arrangører. Det kalder vi for Værtens bedste værtskab og det får du altid med, når du holder et arrangement hos os.

Se hvad vi kan


I MESSE C har vi Danmarks nok bedste møde placering og vi har plads til alle - både store møder for flere tusinde og møder for mindre forsamlinger. 

Derudover vil du opleve, at vi går den ekstra mil for både arrangører og deres gæster. Det kalder vi for "værtens bedste værtsskab" og er derfor vores arrangører vender tilbage til os år efter år. 

Lækre moderne konferencelokaler

Grupperum og break-out rum

Altid gratis parkering

Ladestandere til el-bil

Nem adgang til offentlig transport

One-point-of-contact

Start turen mod et fantastisk virksomhedsarrangement nu. Fortæl os dine ønsker, så hjælper vi dig hele vejen. 

 

 

Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66 // mk@messec.dk

Send forespørgsel

Ønsket dato

MESSE C er SKI leverandør


MESSE C er leverandør i SKI samarbejdet og er derfor eftertragtet konferencested og event venue for staten, kommuner, regioner og andre offentlige organisationer. Vi sætter en ære i bæredygtighed, personlig service og høj standard og kvalitet til fornuftige priser.

SKI aftalen 16.07 Konferencer, seminarer og møder, giver arrangører fra staten, kommuner, regioner og andre offentlige organisationer mulighed for at anvende konferencesteder, som er miljø- og klimavenlige og sikrer varer og tjenesteydelser af god kvalitet på gode vilkår til bedst mulig pris - herunder os i MESSE C.

SE MERE OM MESSE C

Vi RAMMER lige dit behov

MESSE Cs konferencelokaler er lyse og venlige og kan tilpasses lige præcis det, du ønsker. Vi har klimaanlæg, moderne AV-udstyr og et serviceniveau i topklasse. Se mere om vores faciliteter her >>

Nyeste AV-udstyr

Hos MESSE C har vi altid digital service og den nyeste teknologiog. Det betyder, at i vores hus, spiller teknikken bare, så du ikke behøver koncentrere dig om andet end dagsordenen. Læs mere om vores digitale service >>

Find vej til konferencen i MESSE C

MESSE C ligger placeret lige midt i Danmark, og derfor har 80% af befolkningen max to timers kørsel hertil. Se transport-muligheder >>

Få inspiration i indbakken

Vi sender løbende nyheder ud til alle vores konferencearrangører og nysgerrige sjæle. Til inspiration og information. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret her >>

I MESSE C er vi stolte af vores arrangører og gæsters tilbagemeldinger på vores konferenceafdelings arbejde. Vi har samlet en række udvalgte referencer og cases til dig, så du kan se hvad vi kan.