Book dit helt eget mødekoncept hos MESSE C og få en anderledes oplevelse. Vi tilbyder sparring og så er service en del af vores DNA.

Dit eget design

Ingen arrangementer er ens. Vi laver gerne en helt anderledes pakke præcis til dig, men vi lytter til dig og giver gode råd med på vejen, så du kan give dine gæster det, du drømmer om.

Kontakt os i dag

Kig her og få en idé om, hvordan møder hos os kan se ud i de kommende måneder. Vil du vide mere? Følg med her eller på vores Facebookside.

Fifty shades of bacon

Her er ingen løftede pegefingre – var det måske noget for dig med Fifty Shades of Bacon. Vi forkæler dig og dine gæster med retter, der alle er tilsat livets krydderi - nemlig bacon.

Vi ta'r det letter'

Hvad siger du til en frokost med tarteletter, som mormor lavede dem, det behøver ik’ at være så svær…

Surprise me!

Hvis du er til en mere uhøjtidelig frokost, og dine kursister er med på at frokosten måske skal spises med fingrene, så lad os overraske med denne pakke hvor frokosten f.eks. kan være gourmet hotdogs eller en wokbox.

Traditionen Tro

Engang imellem kan man godt få lyst til at få noget mad, som er helt traditionel uden franske navne og tilbehør man ikke kender. Er det noget for dig, så skal du have den pakke, der hedder Traditionen Tro, så får du f.eks. skippergryde, hakkebøf med løg og mange andre gode ting.

Helt i Fisk

Bare rolig – konferencen kommer til at gå præcis, som den skal. Det særlige er, at maden er fisk i stedet for kød. Det kan være en let fisketallerken eller et mere traditionelt stjerneskud – og det er ik’ så ring’ endda… 

Den eksklusive pakke

Skal det hele være krydret lidt mere - og skal der skrues ekstra op for charmen, så anbefaler vi at gå i det eksklusive hjørne. Pakken til dig der elsker at forkæle smagsløgene.

Sharefood

Vi kan også foreslå et Sharefood-univers til din frokost, som er ud over det sædvanlige. Hvad tænker du om fuglefløjt og picnic-stemning krydret med lækre delevenlige retter af friske råvarer?

Helt hen i skoven

Møder kan også være helt hen i skoven. Vi laver gerne mødet til en skovtur for dig og dine gæster. Vi serverer både ude og inde, alt efter hvor autentisk det skal være.

Street Food

En autentisk verden med mad fra hele verden, selvfølgelig i et råt miljø med boder, live-cooking, mad til at spise on the run og masser af mulighed for netværk.

Det bæredygtige møde

95% økologi... Lyder det som noget for dig? Hos os er økologi altid en del af forplejningen, men måske vil du mere end det, fortæl os, om du drømmer om lokalt, bæredygtigt, økologisk eller midt imellem. 

Udfyld formularen og send os en kort besked. Så vender vi tilbage indenfor få dage.

Med venlig hilsen
MESSE C