Book dit helt eget mødekoncept hos MESSE C og få en anderledes oplevelse. Vi tilbyder sparring og så er service en del af vores DNA.

Dit eget design

Ingen arrangementer er ens. Vi laver gerne en helt anderledes pakke præcis til dig, men vi lytter til dig og giver gode råd med på vejen, så du kan give dine gæster det, du drømmer om.

Kontakt os i dag

Kig her og få en idé om, hvordan møder hos os kan se ud i de kommende måneder. Vil du vide mere? Følg med her eller på vores Facebookside.

Fifty shades of bacon

Her er ingen løftede pegefingre – var det måske noget for dig med Fifty Shades of Bacon. Vi forkæler dig og dine gæster med retter, der alle er tilsat livets krydderi - nemlig bacon.

Vi ta'r det letter'

Hvad siger du til en frokost med tarteletter, som mormor lavede dem, det behøver ik’ at være så svær…

Det bæredygtige møde

95% økologi... Lyder det som noget for dig? Hos os er økologi altid en del af forplejningen, men måske vil du mere end det, fortæl os, om du drømmer om lokalt, bæredygtigt, økologisk eller midt imellem. 

Sharefood

Vi kan også foreslå et Sharefood-univers til din frokost, som er ud over det sædvanlige. Hvad tænker du om fuglefløjt og picnic-stemning krydret med lækre delevenlige retter af friske råvarer?

Helt hen i skoven

Møder kan også være helt hen i skoven. Vi laver gerne mødet til en skovtur for dig og dine gæster. Vi serverer både ude og inde, alt efter hvor autentisk det skal være.

Street Food

En autentisk verden med mad fra hele verden, selvfølgelig i et råt miljø med boder, live-cooking, mad til at spise on the run og masser af mulighed for netværk.

Udfyld formularen og send os en kort besked. Så vender vi tilbage indenfor få dage.

Med venlig hilsen
MESSE C