Luxaflex, der leverer gardinløsninger af høj kvalitet, afholdte deres nytårskur hos os.

Der var lagt op til spændende workshops, afsløring af nyt shop-system og ellers en rigtig festlig aften med tre retters lækkerier og casino.

Maiken Kehlet
Konference-specialist
Tel: 75 92 25 66
Mail: mk@messec.dk

”I forbindelse med afholdelse af Luxaflex Nytårskur, et salgs-, og marketing kick-off med vores partnere, kontaktede vi MESSE C i Fredericia.

Fra første møde oplevede vi en professionel, engageret og velforberedt tilgang til os og vores event. I løbet af forberedelsesperioden blev vi positivt overraskede over de mange konstruktive input og idéer fra MESSE C’s event management, - dette gjorde vores arbejde væsentlig lettere.

På dagen for vores event, oplevede vi et ”hus der hænger sammen” med et professionelt serviceniveau, fra hele MESSE C’s team. En tæt og alligevel ”usynlig” dialog, gennem hele arrangementet, sikrede plads til småjusteringer og tryghed for Luxaflex.  

Hos Luxaflex ser vi tilbage på at fantastisk arrangement, med super respons fra vores forhandlere, - et arrangement som ikke var blevet det samme, uden vores værdifulde samarbejde med MESSE C.”

Michael Mannsbro, Salgsdirektør - Luxaflex