[Translate to English:] ”Fik I noget godt at spise?”
Sådan lyder et klassisk spørgsmål, når man har været til fest.

Svaret er ”ja”, når MESSE C’s køkken har været i aktion. Vi ved, at lækker, veltillavet mad udgør en meget vigtig del af totaloplevelsen. Alt efter kundens ønsker og behov kan vores restaurant kreere alt fra lette, klassiske retter til avancerede gastronomiske oplevelser.

[Translate to English:] Fra 6 til 10.000 personer

[Translate to English:] Fra håndmad til gallamiddag

[Translate to English:] Få det lige efter din smag

[Translate to English:] Skal dine gæster forkæles, og opleve noget ud over det sædvanlige? Ideen med Street Food er grundlæggende PASSION. Vi ønsker at skabe værdi og oplevelser for vores kunder, og det gør vi allerede i dag med passionerede og dygtige medarbejdere. Street Food er et spændende univers, som vi gerne vil præsentere for vore kunder. Vi ønsker at servere; mad med passion.
Læs mere >>

[Translate to English:] I MESSE C siger vi, at alt kan lade sig gøre. Det er vigtigt, at du som kunde får lov at forkæle dine gæster på dine vilkår. Som din sparringspartner hjælper vi til med planlægning af menu, servering, bordopdækning osv. Det hele skal have en rød tråd, og skal spille sammen med temaet for arrangementet.

[Translate to English:] Uanset om der står fadøl, cocktails eller vinbar på programmet, så skal dine gæster ikke gå tørstige herfra. Vores restaurantchef Oleg Rowley har altid et godt bud på vinmenu under middagen. Vi hjælper gerne med at sammensætte den rette løsning til lige netop din fest.

[Translate to English:] Vores rå haller byder på utallige muligheder - også når det kommer til bar-områder. Vi kommer gerne med de gode ideer, og sørger for, at ingen går tørstige hjem.

Der er mange måder at sikre, at drinksene har en helt særlig kvalitet, når de serveres for dine gæster. Ønsker du drinks af høj kvalitet, sørger vi for, at erfarne bartendere står klar til at servicere.