Konference - og mødelokaler

Når du afholder møde eller konference i MESSE C, får du en markant fordel forærende: Geografien.

Med placeringen i hjertet af Trekantområdet og centralt i landet kan stort set alle mødedeltagere og konferencegæster nå frem inden for to køretimer. Samtidig får du en service ud over det sædvanlige – og medarbejdere, som er på stikkerne for at alt skal klappe.

Vores mål er ganske enkelt at gøre dit møde i MESSE C til din bedste mødeoplevelse.

 

Kom med indenfor

Hele vores konference-afdeling er blevet fotograferet, så vi har kunnet lave denne 3D-model til jer. Kig indenfor, inden du kommer her.


Mødelokaler 

MESSE C tilbyder lækre og nye lokaler, hvor der er plads til at ideer kan drøftes, og hvor dit møde kan afholdes i behagelige omgivelser.

Ligeledes står vores restaurant klar til at servicere dig og mødedeltagernes ønsker og behov med gode gastronomiske oplevelser.

Se vores lokaler her

 
 

Mødepakker 

Når du bestiller et dagsmøde hos MESSE C, siger du ja til at afholde dit arrangement i lyse, venlige omgivelser med alt i moderne AV-udstyr, og et serviceniveau helt i top.

Mulighederne i MESSE C er mange, og vi er klar med både ideer og sparring.

Læs mere om vores mødepakker her

 
 

Rammer og muligheder 

MESSE C har gode rammer til den næste konference, møde, kursus, generalforsamling og meget mere.

Vi kan rumme møder lige fra 2 deltagere til stor konference med 10.000 deltagere. Alt er muligt i MESSE C.

Læs mere om vores rammer og muligheder her

 
 
 
 

Tilmeld dig MESSE C's nye nyhedsbrev for konferencen.

Det siger vores kunder

 

"MESSE C har rigtig gode pladsforhold, hvor der er plads til alle i konferencesalen, vi kan nyde vores fælles frokost i restauranten og parkeringsforholdene er i top.

Den fælles frokost er også et centralt punkt. Og vi oplever, at maden er klar, når vi kommer, den er lækker og veltillavet, og der er noget for enhver smag.

Overordnet er det vigtigste trygheden ved, at alt bare fungerer. Det vi har aftalt med MESSE C, det bliver ført ud i livet til punkt og prikke. Og kommer vi med ændringer eller lidt specielle ønsker, så bliver det løst med et smil."

- Regitze Tilma, leder af kommunikationsafdelingen, Bankdata