Markant opbakning til NutriFair 2016

Med 4.119 besøgende og glade udstillere fastholdt NutriFair 2016 i Fredericia kursen

Der var store smil hos arrangører og udstillere, da landbrugsfagmessen NutriFair lukkede torsdag aften klokken 17 efter to travle messedage.

Lanceringen af en konkurrerende messe på næsten samme termin gav naturligt nok panderynker i forberedelsesfasen, men de besøgende viste sig – lige som de 175 udstillere – at bakke flot op om femårs jubilæumsudgaven af NutriFair. 4.119 besøgende fagfolk gik igennem tælleapparaterne, blot ni færre end sidste år.

- Det er fjerde gang, vi udstiller på NutriFair, og denne gang har faktisk været den mest udbytterige til dato, siger Ron Coppens, salgschef i hollandske Schippers.
- Vi var naturligvis lidt bekymrede for den nye situation, for det er en stor investering at deltage i udenlandske messer, og der skal helst være et afkast af det. Men det har der til fulde været – i Fredericia møder vi kernen - dem, der kommer til at tegne fremtidens landbrug i Danmark, fortæller Ron Coppens.

Samme toner lyder fra Karsten N. Andersen, salgschef i Danvit, som bød hundredvis af besøgende på pølser og brød på standen. Foderproducenten var for et par måneder siden lidt i tvivl om, hvordan de skulle tackle situationen med to næsten samtidige messer.
- Vi overvejede, om vi helt skulle droppe messedeltagelse i år. Men vi valgte selvfølgelig at bakke op om NutriFair, hvor vi har været med lige fra starten, og det er vi glade for. I går fik vi lige så mange unikke kontakter, som vi fik samme dag sidste år, og jeg tror, billedet bliver det samme i dag, beretter salgschefen, som afgjort venter Danvit-deltagelse igen på NutriFair 2017.

Hos Vestjysk Andel var især førstedagen endnu bedre end sidste år, og ifølge salgschef Jesper Bilberg kunne der spores en lidt mindre forsigtig tilgang blandt landmændene end eksempelvis i 2015.
- Så vi er meget tilfredse med dagene her i Fredericia, siger Jesper Bilberg, der roser NutriFair for en stærk besøgsmålgruppe.
- Ni ud af ti af de besøgende, man taler med, er beslutningstagere eller beslutningstagerens højre hånd. Det gør det så meget nemmere og bedre for os som udstillere, fastslår salgschefen.

Peter Sunesen, projektleder for NutriFair, er oprigtig glad for de positive meldinger og det store fremmøde.
- Jeg oplever en markant opbakning fra branchen, og det gør mig både stolt og ydmyg. Vi vil naturligvis gøre vores yderste for at leve op til den tillid og videreudvikle NutriFair, så vi i fremtiden kan danne endnu bedre rammer om forretning, netværk og udvikling for husdyrproduktion, slutter en glad Peter Sunesen, der allerede nu glæder sig til at åbne dørene til NutriFair i januar 2017.