C for centrum
Vi ligger lige i hjertet af Danmark - 10 minutter fra motorvejen, 5 minutter fra banegården, 40 minutter fra lufthavnen, 5.000 overnatninger inden for 20 minutters kørsel, 26 restauranter i nærheden, 5 minutter til vandet, under 1 minut til service.

C for center
Vi er et messe-, event- og konferencecenter med 33.000 kvadratmeter under ét tag, 4 haller med plads til 10.000 spisende gæster i hal A, 5 møderum med plads til 700 mennesker, 3.000 hunde eller 300 både. Vi er klar til servering af 24.000 tapas eller 12.000 drinks eller bare lade en enkelt flaske champagne springe!

C for charme
Vi har charme og selvtillid - og gør det let, lækkert og ligetil for dig og dine gæster. Vi er ikke bange for at skrue op for charmen og gøre alt for at give en oplevelse, der rammer det høje C - det er nemlig vores ambition.

Vi er altid klar til en uformel kop kaffe og en rundvisning - kom selv og C.

 


MESSE C skal være det foretrukne sted for arrangementer i vores størrelse pga. vores unikke service, rammer og beliggenhed.


Vi bringer folk sammen til mere forretning, større viden og bedre oplevelser.

MESSE C ligger i hjertet af Danmark. Med den centrale placering midt i Trekantsområdet har 80% af den danske befolkning max. 2 timers kørsel til MESSE C. Vi ønsker derfor at være mødestedet for alle, der har arrangementer i vores størrelse.

Vores værdier er klare. Vi ønsker at skabe unikke oplevelser med vores service i topklasse og nytænkende facon.

Klik på de forskellige ikoner herunder for at se vores værdier i nøgleord

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 
 
 

Bestyrelse

Fondledelse