100 års erfaring som messecenter

Den centrale placering i Trekantområdet gør MESSE C til et oplagt sted for en messe. At arrangere messer er et puslespil, hvor utallige små og store brikker skal på plads. Hos MESSE C er vi ret skrappe til dette puslespil. MESSE C (før kendt som Fredericia Messecenter) har mere end 100 års erfaring i at arrangere messer.

MESSE C lægger som traditionelt messecenter rammer til nogle af landets største publikumsmesser og fagmesser. Vores publikumsmesser byder bl.a. på udstillinger af topgejlede biler, whisky og kreativitet. Vores fagmesser byder på udstillinger med bl.a. byggevarer, skilte, cykler og belysning. 

I hjertet af Danmark

Er I forskellige filialer, afdelinger eller lande, der skal lære hinanden bedre at kende på en konference, er den optimale placering i Jylland. MESSE C ligger i Fredericia, hvor stort set alle indenfor 2 timer kan nå frem til en konference eller et stormøde. Trekantområdet er Danmarks næststørste byområde med 350.000 indbyggere.

De korte afstande til overnatningsmuligheder, restauranter, shopping, kulturtilbud med videre, gør området oplagt til en konference i Jylland. I finder ca. 5.000 hotelsenge i Fredericia og omegn.

Fleksible møde- og festlokaler

Vores konferencecenter byder på lyse og fleksible faciliteter, som danner en flot ramme om såvel et møde med 20 deltagere som den stort anlagte konference med 500-600 gæster. Under samme tag har MESSE C fire messehaller på samlet 30.000 m2, hvilket giver unikke muligheder for at indrette optimale festlokaler og mødelokaler.

Vores moderne konferencelokaler danner rammen om vidt forskellige aktiviteter: Årsmøder for foreninger, generalforsamlinger, udstillinger, messer, fester osv.

Uforglemmelige firmaevents

MESSE C er altid leveringsdygtig med ideer til dine fester, konferencer, messer osv. Vi  tilbyder en lang række event-pakker, der kan gøre jeres fester til noget særligt. Vores gennemprøvede pakker bliver altid tilpasset temaet for jeres specifikke fester, og har I behov for noget helt unikt, kan vi også byde ind.

MESSE C arrangerer uforglemmelige firmaevents. Vi er altid klar med ideer til events, hvad enten du skal bruge events til en messe, konference eller fest. Vi tilbyder en lang række pakker med events, der kombinerer forplejning og underholdning. Vi har også ved flere lejlighed afholdt events ude af huset med stor succes. Se filmen om vores event for Uni-Tankers ude i højre side.

Blandt vores events i Jylland er muntre konkurrencer, der kan skabe opmærksomhed om en messestand eller et nyt tiltag. Vores smukke, smilende og servicemindede værtinder kan gøre jeres events i Jylland fornøjelige for alle deltagere.

 

I hjertet af Danmark

I hjertet af Danmark

Der er max 2 timers køretid til MESSE C for flere end 85 % af landets befolkning.

MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia
Tel: +45 75922566
Mail:messec@messec.dk
Web: www.messec.dk

Se vores film