Vi er altid friske med ideer til din event, hvad enten det er en messe, konference, fest eller noget helt fjerde. I nedenstående kan du læse det store udbud af event-pakker - men vi kan selvfølgelig meget mere, så kontakt os endelig for en ide til det ekstra pift til dit arrangement.

BAKE OFF EVENT

IS EVENT

VÆRTINDER

 

CASINO EVENT

KAFFE EVENT

 

COCKTAIL EVENT

NØGLE EVENT

 

FOTO/VIDEO

SMOOTHIE EVENT

 
 
 

Det siger vores kunder

 

"Vi bookede en af MESSE C's eventpakker til vores deltagelse på Byggeri 2014. Vi ønskede at skabe ekstra opmærksomhed på vores stand, og skille os ud fra vores konkurrenter, og det gjorde vi med den is-event vi bookede.

Det var en stor succes, og for os som udstiller utroligt dejligt, at MESSE C kunne hjælpe os med at skabe mere værdi på en messe, der er rigtig vigtig for os. Alt klappede, og MESSE C udviste stor fleksibilitet og service undervejs."

- Monica Lund Stocholm, Projektchef, Icopal Danmark a/s

 

"På vores deltagelse på Bilmessen i Fredericia har vi af flere omgange gjort brug af MESSE C's eventpakker i form af søde, professionelle og meget smilende værtinder. De har været med til at skaffe mange nye og gode kontakter til Aros Forsikring. De er super gode til på charmerende og professionel vis at "indfange" kunderne, og vi glæder os allerede til næste gang, vi skal på messe, og vil helt sikkert gøre brug af MESSE C's dygtige værtinder igen."

- Morten Dissing, Adm. Direktør, Aros Forsikring

Elke Preisler - Salgs- og marketingkonsulent

Elke Preisler
Event - & marketingchef
ep@messec.dk

Tlf. 22 33 39 55