Vil du have dit event skal skille sig ud?

Hos MESSE C er service i højsæde. Planlægning af alle slags events er hverdagskost for os, og derfor er du som arrangør garanteret de bedste forudsætninger for en succes i samarbejde med os. Vi rammer nemlig plet hver gang. Events skal være noget folk husker. Hos os er den skæve vinkel og de store rammer, der giver et hav af muligheder, altid med i planlægningen af events.

Kunden i fokus

MESSE C er kendt for at sikre skræddersyede løsninger med kunden i fokus. Vi lytter til netop jeres behov, og assisterer altid med ideer, planlægning og service. Vi er et full-service hus, og kan tilbyde hele pakken uanset event. Se et udvalg af vores tidligere afholdte events her.

PLANLÆGNING 

Som full-service virksomhed, hjælper vi med alt lige fra planlægning, budget, udsmykning og personale. Vi har rammerne og ideerne til at hjælpe med hvilken som helst event / fest. Vi gør meget ud af at have et tæt samarbejde med vores kunder.

Se udvalgte event cases her

 
 

BESPISNING 

Maden betyder alt. Og den skal sidde lige på gaflen – hver gang. Det er maden, der danner rammer om den gode snak. Det er maden, vi husker.  Vores dygtige kokke er klar på det sprøde, det sunde, det seje, det spicy, det søde….så vi sammen kan finde den menu til jeres event, som dine gæster vil elske at sætte tænderne i.

 
 

OVERNATNING 

"Vores" hotel ligger lige på den anden side af vejen. Hotel Fredericia har 77 rummelige og totalt nyrenoverede dobbeltværelser med helt nyt interiør. På værelserne er der adgang til skrivebord, digitalt fladskærms TV, telefon, kaffe/te og gratis WI-FI.

Læs mere her

 
 
 

Eventpakker

Vi er altid friske med ideer til dit event, hvad enten det er en messe, konference, fest eller noget helt fjerde.

Herunder ses vores mange eventpakker, som er skræddersyede løsninger klar til brug.

BAKE OFF EVENT

IS EVENT

VÆRTINDER

 

CASINO EVENT

KAFFE EVENT

 

COCKTAIL EVENT

NØGLE EVENT

 

FOTO/VIDEO

SMOOTHIE EVENT

 
 
 
Elke Preisler - Salgs- og marketingkonsulent

Elke Preisler
Event - & marketingchef
ep@messec.dk

Tlf. 22 33 39 55

Det siger vores kunder

 

"Fra ideen blev skabt og frem til selve afviklingen af showet, havde vi et helt igennem fantastisk godt samarbejde med teamet fra MESSE C. Vi blev løbende orienteret, udfordringer blev løst, praktiske tilpasninger foretaget i en tæt dialog, deadlines overholdt og vi fik meget hurtigt en god fornemmelse i maven - teamet arbejder topprofessionelt og har i den grad styr på både de store linjer og de små detaljer.

Selve afviklingen af showet var en kæmpe succes. Alt klappede og det var på alle måder en fantastisk aften. Vores forhandlere gik derfra med en meget stor oplevelse i bagagen, og vi har efterfølgende modtaget rigtigt mange positive tilkendegivelser."

- Tom Hedegaard, Salgschef, F. Engel

 

 

"Et 50 års jubilæum skulle fejres. Det var fra starten vigtigt, at festen skulle være på et "højt niveau", men helt nede på jorden. Det lykkedes virkelig for teamet hos MESSE C at få skabt den atmosfære, som gjorde at dagen blev minderig på alle områder.

Vi havde under hele planlægningsfasen en rigtig god og åben dialog med MESSE C, således at budgetter og tidsplan nøje blev overholdt.

Vi var rigtig glade for samarbejdet, da det lykkedes teamet at få skabt nogle fantastisk flotte rammer, vi ikke selv kunne have lavet."

- Frank Skovgaard, Adm. direktør, MR

 

 

"Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Elke Preisler fra MESSE C i forbindelse med en stor kick-off event for Lidl Danmark. Både op til og under vores event var der en konstant og professionel kommunikation fra MESSE C, hvilket gjorde, at jeg aldrig var i tvivl om, at der var 100% styr på detaljerne - både de planlagte og de uforudsete.

Den kreativitet, lydhørhed og fleksibilitet som Elke på vegne af MESSE C har udvist gør, at jeg ikke vil tøve med at kontakte MESSE C ved fremtidige arrangementer."

- Kurt Jørgensen, Projektchef, Lidl Danmark